28 oktober 2021
logo voetbal tickets

Wil jij real madrid tickets kopen?

Zou jij graag is naar een real madrid wedstrijd willen gaan? Zou jij real madrid tickets willen kopen? Ben jij een grote fan van real madrid en zou je graag naar een van die wedstrijden gaan in Spanje? Op de website: voetbalticket.com kun je tickets kopen voor wedstrijden van real madrid. 

Verschillende soorten wedstrijden

Real Madrid heeft veel verschillende wedstrijden, vaak zijn deze wedstrijden thuis in Madrid. Bij Real Madrid heb je keuze uit verschillende soorten wedstrijden. Je kan hierbij denken aan:

  • Wedstrijden van de Champions League
  • Wedstrijden binnen de eigen league van Spanje. ( La Liga )
  • El Classico. Dit is de wedstrijd tussen Barcelona en Real Madrid. Dit is een van de grootste wedstrijden in het dagelijks voetbal. De 2 beste clubs van de wereld voetballen hier tegen elkaar. Dit wordt altijd heel groot en uitgebreid gedaan. Er komen hier ook wereldwijd tienduizenden bezoekers op af. Ook wordt deze wedstrijd vaak via televisie uitgezonden.
  • Copa Del Rey. Dit is het Spaanse bekertoernooi. Vaak doen jeugdteams hier ook aan mee. 

Deze wedstrijden hebben ook verschillen in prijzen. Wedstrijden zoals de El Classico en de Champions League zijn wat duurder dan de andere wedstrijden. Dit komt doordat deze wedstrijden groter en bekender zijn. Er komen hier ook veel meer mensen op af en deze wedstrijden zijn voor voetbalfans vaak leuker om te zien. Vaak spelen in deze wedstrijden de grote voetbalsterren. Je kan hierbij denken aan Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. 

Dit heb je misschien gemist