Bootcampforum over ons Logo

Waarom een personal trainer inhuren?

In de sportschool zie je veel mensen die maar wat doen. Ze voeren oefeningen verkeerd uit of doen de oefeningen kriskras door elkaar. Op die manier ontstaan er veel blessures en krijg je niet het gewenste resultaat. In dit artikel gaan we nader in op de mogelijkheden die een personal trainer kan bieden.

Voedingsschema

Een personal trainer kan je helpen met de juiste voeding. Veel professionals zeggen dat dit 80 procent van alles is. Op die manier krijg je de juiste hoeveelheid calorieën en eiwitten binnen. Eiwitten worden door je lichaam gebruikt om je spieren te herstellen, zodat je de volgende keer weer volledig kan geven. 

Trainingsschema

Een personal trainer kan je ook helpen met een goed trainingsschema. Hij bespreekt dit met je en neemt de oefeningen door. Op die manier weet je precies hoe je een oefening moet uitvoeren, zodat de kans op blessures minimaal is. Bij Personal trainer delft hanteren ze een persoonlijke aanpak, waardoor het schema precies op jouw behoefte wordt afgestemd. 

Motivatie

We kennen het allemaal, je begint vol goede motivatie aan je fitness avontuur om er volgens na twee maanden met de pet naar te gooien. Omdat je vaak met afspraken werkt geeft dit je de motivatie om toch naar de sportschool te gaan. Zelf voorziet een personal trainer je ook van de juiste motivatie, zodat je het langer volhoudt en betere resultaten ziet. 
Een personal trainer van Personal trainer delft kan jou dus genoeg informatie geven om een gezond en fit lijf te krijgen. Het betaald zich dubbel en dwars uit om een personal trainer in te huren. Op het gebied van voeding, training en motivatie kan hij jou helpen je doelen te bereiken.