28 november 2021
DStraining

Voor wie is bootcamp Roosendaal geschikt?

Voor wie is bootcamp Roosendaal geschikt? Bootcamp training zijn voor iedereen geschikt. Alle leeftijden kunnen meedoen met de bootcamp lessen. Bootcamp lessen zijn ideaal voor als je uithoudingsvermogen wilt trainen of voor als je spierkracht wilt opbouwen. Waar worden de bootcamp lessen gestart? De bootcamp lessen starten vanaf de Sportstudio op sportpark Vierhoeven. Het adres van deze sportstudio is Nispenseweg 1D. De bootcamp lessen zullen zo veel mogelijk plaatsvinden in de bosrijke omgeving. 

Hoe kun je deelnemen aan bootcamp Roosendaal? 

Deelnemen aan de bootcamp lessen kun je doen met een rittenkaart of met een abonnement. De proefles is natuurlijk gratis en als het jou bevalt mag je kiezen uit en van de twee mogelijke opties. Wanneer je ervoor kiest om een abonnement te nemen kun je gebruik maken van de volgende punten: 

  • 24H personal gym
  • Power hour
  • Fifity fit
  • Small group training en natuurlijk bootcamp lessen volgen

Wanneer is het mogelijk om trainingen te volgen bij DSTraining? De trainingen worden iedere dag aangeboden door DSTraining. Op de website kun je een link vinden waarmee je bij het rooster van de groepslessen kom. 

Wat is Power hour training? 

Power hour training is ideaal wanneer je als doel hebt meer spiermassa op te bouwen, om sommige vaardigheden aan te leren of om echt sterker te worden. Je kunt de Power hour schema’s volgen of je kunt samen met de trainer een persoonlijk schema samenstellen. Door hulp van deze schema’s ga jij 100% jouw doelen behalen.