19 januari 2022
voetbal livescores

Voetbal livescores

Ben je een echte voetbal liefhebber? Dan wil je natuurlijk elk moment van de dag de laatste scores kunnen bekijken. Voetbal livescores bekijken kan lastig zijn als je niet een goede website hebt. Daarom geven wij je in dit artikel een aantal tips mee zodat jij altijd snel vanaf je telefoon de livescores van je favoriete voetbal clubs kunt bekijken.

voetbal livescores

 Flashscore

Als je op zoek bent naar een mooie app om voetbal livescores te bekijken, dan is Flashscore een grote aanrader. Deze app heeft vrijwel alle sporten in de wereld, en je kunt op elk moment altijd bekijken wat de scores zijn. In de app zelf is er ook de mogelijkheid om je favoriete voetbal team toe te voegen aan je favorieten, waardoor je automatisch een melding krijgt op het moment dat het team bijvoorbeeld begint met spelen, maar ook op het moment dat de opstelling bekend is. Verder heeft de app nog veel meer mogelijkheden. Zo kun je tijdens een live wedstrijd exact alles volgen via de app. Heeft bijvoorbeeld een scheidsrechter een gele of rode kaart gegeven, is er een corner of hoekschoep, en nog veel meer. Al deze dingen kun je rechtstreeks vanuit de app volgen. Ook is het mogelijk om nog eens te bekijken wat de opstelling is voor de wedstrijd, kun je zien hoe de teams in hun recente wedstrijden hebben gepresteerd, en ook kun je zien wat de statistieken zijn voor de wedstrijden waarbij beide teams in het verleden tegen elkaar hebben gespeeld.

 Livescore

Livescore is ook een erg bekende site om live de scores van voetbal wedstrijden te bekijken. Zo kun je op deze site en app direct een overzicht zien van de verschillende leagues waarin gespeeld wordt, maar kun je ook zien wat bijvoorbeeld de aanval kansen van een bepaald team waren tijdens de wedstrijden, hoeveel bal bezit jouw team heeft, en het aantal schoten dat zijn geweest op doel. Kortom, meer dan genoeg keus om jouw favoriete team op de minuut na te volgen. Ook livescore is dus een absolute aanrader om te gebruiken.