19 januari 2022

Voeg kleur toe aan je badkamer

Een badkamer is vaak de saaiste plek in de woning met standaard kleuren als zwart, wit of taupe. Zonder de juiste accessoires is een badkamer vooral erg kleurloos en ziet er grauwig uit. Heb jij ook zo een badkamer? Dan is dit artikel voor jou geschreven! Speciaal voor jou tips hoe je wat kleur kan toevoegen aan je grauwe badkamer. 

De juiste kleur kiezen

Maak een lijstje met de onderstaande punten en kies dan pas een kleur uit die je in je badkamer wil:

  • Welke kleur past bij jouw persoonlijkheid?
  • Wat voor soort badkamer wil je?
  • Bedenk goed aan welke kleur je je absoluut niet gaat irriteren.

Deze drie vragen kunnen je helpen naar je zoektocht van je kleurkeuze. Als je een vrolijke badkamer wil kan je voor wat fellere kleuren kiezen. Terwijl als je een rustige badkamer gaat dan zijn pastelkleuren meer voor jou weggelegd. 

Waar voeg je de kleur toe

Het is belangrijk dat de kleur niet overheersend is in de badkamer. De makkelijkste manier om kleur toe te voegen in de badkamer is om handdoeken aan te schaffen in je kleur naar keuze en of accessoires. Op Handdoek Discounter vind je verschillende kleuren, er is voor ieder wel wat wils te vinden. 

Opbergen van handdoeken

Als je dan leuke handdoeken in je kleur naar keuze hebt, wil je natuurlijk ook dat ze zichtbaar zijn. Er zijn verschillende manieren hoe je ervoor kan zorgen dat je badkamer geen rommeltje wordt, maar wel je mooie handdoeken goed zichtbaar zijn, namelijk:

  • Zorg voor een open badkamermeubel en vouw je handdoeken mooi op van groot naar klein
  • Handdoeken oprollen is ook een ware trend aan het worden, zo kan je ze oprollen en op een plank leggen of in een speciaal daarvoor bestemde handdoekhouder.