28 november 2021

Unieke producten online bestellen

Je kunt verantwoord unieke producten bij ons in de webshop bestellen. Voor alle producten geldt dat er een gedeelte van de winst naar goede doelen gaat. Dit doen wij voornamelijk naar Humanitaire en ecologische doelen. Het is ook het motto van ons bedrijf wat hierbij past. Wij willen een goede prijs kunnen bieden en een beter milieu. Een goed milieu kun je bereiken door minder transport. Dit is dan ook de reden dat wij bij lokale ondernemers onze producten inkopen. Maar ook is het natuurlijk goed voor de lokale samenleving om er voor elkaar te zijn. En dat we de CO2 uitstoot zo verlagen is mooi meegenomen. Wij hebben een brede collectie voor al het publiek. Zo verkopen wij sieraden voor dames die met de hand gemaakt zijn. Maar gaming computers die weer geschikt zijn voor de jongens.

Stel zelf jouw pc compleet samen

In de game computer webshop kun je zelf jouw eigen pc samenstellen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een Intel Core I5 of I7 in de computer te plaatsen voor rekenkracht. Dit zorgt tevens ook voor goede prestaties tijdens het schakelen van programma’s. Maar ook kun je veel werkgeheugen erin plaatsen zodat de CPU en GPU een boost krijgen. Voor een game pc heb je naast het werkgeheugen ook een goede videokaart nodig. Deze zorgt ervoor dat er weinig tot geen interrupties zijn tussen de frames. Ook hierbij kan werkgeheugen een prestatie verbeteren. Maar ook een stabiele internetverbinding is noodzakelijk vandaag de dag. Dit omdat steeds meer games online worden gespeeld. Maar ook randapparatuur kun je zelf samenstellen. Zo kun je gaming muizen kopen met verschillende soorten gripp. Zo vind je altijd de grip die het beste bij jou past. En ook kun je kiezen voor een RGB verlicht toetsenbord. Dan kun je ook in het donker gamen.

Vooraf geïnstalleerde gaming pc’s

Je kunt bij lalashops gaming pc bestellen die aan jouw wensen voldoet. Wij hebben de beste systemen kant en klaar in onze webshop staan. Ook zijn deze alvast voorzien van een Windows installatie. En daarnaast kun je ook nog profiteren van de 2 jaar fabrieksgarantie op deze modellen. Het voordeel hiervan is dat je weet dat ervaren gamers deze systemen al gebruiken. Voor het gebruik van games kies je voor een AMD of AMD Ryzen processor. En voor het schakelen tussen verschillende programma’s kies je weer voor een Intel processor. 

Unieke zoutlampen kopen

Je kunt een witte zoutlamp kopen om de intieme sfeer in huis te maken. Dit zorgt niet alleen voor een romantische sfeer bij de televisie. Maar ook voor de beste game ervaring die je maar kunt hebben. Dit komt omdat het een goede rode verlichting afgeeft die je zelf bij kunt stellen met de dimmer. Alle modellen worden door onze medewerkers met de hand uitgezocht. Vervolgens gaan ze naar de fotografie afdeling waar ze stuk voor stuk op de foto worden gezet. Zo koop jij alleen de beste producten tegen een scherpe prijs bij ons. En krijg je ook echt waar jij voor betaald hebt.