Sporten in Rotterdam met een vriend of vriendin?

Naast dat het super gezellig is om met een vriend of vriendin te sporten, is het natuurlijk ook nog eens gezond. Je kan elkaar stimuleren om het beste uit jezelf te halen en steeds de lat weer iets hoger te leggen. Zo zeggen sommige deskundigen dat samen met een maatje sporten, je sportprestaties aanzienlijk verbeteren. Wil jij samen met een vriend of vriendin sporten in Rotterdam, maar weten jullie niet zo goed wat er allemaal te doen is? Wij hebben een paar leuke activiteiten voor je op een rij gezet.

Expeditie in het park

Rotterdam kent vele parkjes. Vooral het Kralingse Bos en Vroesenpark is erg geliefd onder sporters. In veel van deze parken worden vaak groepslessen gegeven. Het soort les verschilt van yoga tot bootcamp. Ook worden er lessen georganiseerd waarbij je op expeditie gaat. Hierbij moet je een parcour afleggen langs verschillende obstakels. Dit is zeker leuk om samen met vrienden te doen, aangezien je veel moet samenwerken en de activiteit afhangt van teamwork.

Sportschool

In Rotterdam zijn er oneindig veel sportscholen te vinden. Je hebt natuurlijk de bekende sportscholen als Basic Fit en Fit For Free. Maar je hebt ook wat luxere varianten als David Lloyd, waar je ook kunt genieten van een sauna en zwembad. Hier moet je wel een abonnement voor hebben uiteraard, maar dit zijn goede sportscholen waar jij samen met een vriend of vriendin naartoe kunt. Als je niet weet uit welke sportschool je moet kiezen, kun je ook zoeken naar groepslessen Rotterdam en kun je precies zien waar er een sportschool bij jou in de buurt zit.

Floatfit

Voor de echte waterratten onder ons: probeer eens Floatfit. De groepslessen hiervoor vinden plaats in het zwembad in Rotterdam Zuid. Dit is weer een nieuwe manier van sporten, aangezien je op het water sport. Je gaat hierbij dus niet zwemmen, maar je doet een full body work-out op een matje op het water. Ten eerste is het heel grappig om te zien en ten tweede train je hiermee verschillende spiergroepen.