28 oktober 2021

Ponykamp voor zomertijd

Wanneer de lente bloeit ziet u de getijden veranderen. Als uw stad een evenement als deze heeft, is het een geweldige manier om wat onderzoek te doen naar kampen in uw omgeving en om te kunnen praten met kamp personeel en misschien zelfs eerdere deelnemers. Ik heb deze beurs in het verleden bijgewoond om te zien welke activiteiten beschikbaar zijn voor gezinsuitjes en voor kampen wanneer mijn zoon ouder wordt (hij is nu nog maar twee). 

Ik wil zeker dat mijn zoon op een dag naar een kamp gaat, en ik hoop dat hij een kamp wil met paardrijden en andere ruiter gerichte activiteiten. Ik ging nooit naar een soort pony kamp toen ik jong was, en het is de enige ervaring die ik betreur als kind. Vooral omdat er kampen zijn met paardrijlessen, trailrijden, lessen over paarden Thema’s, enz. Ik wil niet dat mijn zoon mist zoals ik deed. Er zijn immers zoveel voordelen voor het bijwonen van een kamp, vooral voor paardenliefhebbers. Laten we eens kijken naar een paar van de voordelen van het gaan naar kamp voor kinderen, en sommige van deze kunnen zelfs geschikt voor volwassenen. 

Voordelen van naar het kamp gaan:

  • Ten eerste is het gewoon leuk. Het is bijna als een buitenrit voor veel kinderen.
  • Tegenwoordig proberen veel kampen zich te concentreren op een specifiek thema, zodat kampeerders een ervaring kunnen hebben rond een sport of hobby waar ze van houden. Dus, wat is het beste thema om op te focussen? Paarden natuurlijk.
  • Deelnemers aan een kamp kunnen een gevoel van gemeenschap ervaren in een veilige en verzorgende omgeving.
  • Veel kampbegeleiders worden rolmodellen voor hun kosten. 
  • Goede kampen hebben een combinatie van activiteiten en ervaringen die deelnemers helpen om iets nieuws te leren, ontdekkingen te doen, een vaardigheid te verbeteren, vertrouwen te winnen en sociale vaardigheden te verbeteren. 
  • Alle activiteiten zijn ontworpen om voor kampeerders ontwikkelend geschikt te zijn en moeten op een veilige manier worden uitgevoerd. 
  • Veel kampen moedigen kampeerders aan om meer dan comfortzones te bereiken voor hun eigen persoonlijke groei. En veel kinderen kunnen nieuwe dingen proberen op kamp die niet beschikbaar zijn tijdens het dagelijks leven. Dit bevordert een avontuurlijke geest.
  • Veel kampeerders keren uiteindelijk terug om kamp leiders te worden. Door in een vertrouwde omgeving een leiderschapsrol te spelen, kunnen kampeerders leiderschapsvaardigheden en andere vaardigheden ontwikkelen die welkom zijn binnen een latere carrière of vrijwilligersactiviteit (Bron: de burght). 

Dit heb je misschien gemist