28 november 2021
personal trainer Amsterdam

Personal Trainer Amsterdam is de beste

Ben jij op zoek naar een een personal trainer Amsterdam? Dan bent u bij Amsterdam-personal training aan het juiste adres. Amsterdam-personal training zijn gericht op personal training. Hun missie is om klanten te begeleiden om hun doelen en wensen te behalen. Je krijgt trainingen van ervaren personal trainers die al jaren in hun vak zitten en hun zorgen ervoor dat jij je doelen zal behalen. Zij hebben al veel mensen geholpen om hun doelen te behalen en dat zullen ze ook bij jou doen. De trainingen zijn gebaseerd om jouw doelen en wensen te behalen. Tijdens het gesprek wordt er gepraat welke doelen jullie allebei willen behalen.

Bootcamp

Er wordt niet alleen personal training les gegeven bij Amsterdam- personal training maar ook bootcamp trainingen in een groepsverband. Bootcamp is heel intensief is niet voor alle mensen geschikt. Kan jij 1 km lang joggen zonder te stoppen dat kan het wel iets voor jou zijn. Een bootcamp training is heel gevarieerd het is namelijk een intensieve full body workout. Bootcamp trainingen worden vaak buiten gegeven in het buitenlucht. De focus van bootcamp trainingen ligt op goede uitvoering van de oefeningen met de juiste intensiteit. Bootcamp trainingen zijn voornamelijk lichaamsgewichten 

personal trainer Amsterdam

Voeding

Een gezonde voeding is erg belangrijk als je sport. Heb jij doelen en wil jij die graag behalen is het belangrijk dat je een goed voedingsschema aanschaft die speciaal is gemaakt voor jouw doelen. Een voedingsschema kan erg prijzig zijn dus kijk goed bij wie jij je voedingsschema laat maken en vergelijk de prijzen.