28 november 2021
MIO personal training

Mio personal training

De MIO personal training helpt jou bij het behalen van jouw doelen.  Het is erg belangrijk om fit te blijven. Maar niet iedereen houdt van sporten, dit kan komen omdat je geen tijd of geen zin hebt. Maar toch is het erg belangrijk. Ook al  heb je een hele drukke agenda is het belangrijk om tijd vrij te maken voor het sporten. De missie van een Mio  training is dan ook dat wij met behulp van persoonlijke en professionele begeleiding jou op weg  helpen met een gezondere leefstijl, die je vervolgens ook met plezier zelf kunt onderhouden. Ze leren jou graag goede technieken. En leggen jou uit wat juiste voeding en beweging met jouw lichaam doet.

Wat kan je bereiken

We kijken eerst naar wat jij wilt bereiken. Wat jouw doelen zijn, maar voordat we dit doen geven wij jou ook al vast wat voordelen die je kan gaan bereiken met het sporten: meer energie, een paar kilo afvallen, je zelfverzekerder voelen, minder risico op allerlei ziektes, zoals hart- en vaatziekten, kanker, diabetes, artrose, depressie of alzheimer, sterkere spieren, een beter uithoudingsvermogen, een betere lichaamshouding en minder stress.

Een Mio personal training voor zijn tweeën 

Er zijn ook koppel trainingen voor als je liever met een vriend of vriendin traint. Het voordeel van samen trainen is dat je elkaar extra kunt motiveren om nog net dat ene stapje verder te gaan. Een koppeltraining is alleen mogelijk wanneer allebei de deelnemers hetzelfde niveau hebben en op dezelfde tijden beschikbaar zijn.

Een trainingssessie duurt standaard een uur, met uitzondering van de eerste sessie waarbij we een aantal lichaamsmetingen uitvoeren.