28 oktober 2021
cropped-logo-paint-tai

Leuke kickboks in Amsterdam bij Bootcamp Tai

Ben je woonachtig in Amsterdam of omgeving en ben je op zoek naar kickboks Amsterdam? dan ben je bij Bootcamp Tai aan het juiste adres.

personal trainer Amsterdam-West

Waarom kiezen voor Bootcamp Tai

Je bent voor kickboks Amsterdam bij Bootcamp Tai aan het juiste adres omdat je hier op een leuke manier zult gaan kickboksen om je conditie te verbeteren. De kickboks lessen worden in kleine groepen in het Westerpark in Amsterdam gegeven waarbij je de juiste begeleiding zult krijgen. Tijdens het kickboksen zal er op een conditionele manier te werk worden gegaan en zal er niet worden gespreid. Je zult gaan boksen en trapoefeningen uitvoeren waarbij de aandacht wordt gelegd op de juiste techniek en conditie. De lessen worden gegeven in bootcamp stijl waardoor deze geschikt zijn voor zowel beginnende als gevorderde skills en die hun conditie willen verbeteren. De training zal ongeveer 45 minuten duren en je zal worden begeleid door een ervaren personal trainer. 

Zeer veel tevreden voorgaande klanten

In de loop van de jaren hebben al erg veel voorgaande klanten bij deze sportschool bootcamp gevolg. Deze voorgaande klanten zijn allemaal super tevreden waardoor de bootcamp ook en klantbeoordeling heft van en 9+. Op de website van Bootcamp Tai zijn zeer veel tevreden reviews te vinden van voorgaande klanten die allemaal erg tevreden zijn over de leuke trainingen en goede begeleiding. Neem voor meer informatie over deze bootcamp en personal training eens een kijkje op de website van Bootcamp tai.

Dit heb je misschien gemist