19 januari 2022

KOM IN FITNESS BIJ FIRST CLASS FITNESS

Zoals iedereen wil je je goed voelen in je lijf. Door de corona crisis zijn de sportscholen lang dicht geweest en je voelt dat je lijf langzaam aan het dichtslibben is. Nu de sportscholen weer open zijn, kom weer in fitness bij First Class Fitness!

We weten allemaal dat mentale fitness net zo belangrijk is als lichamelijke fitness. Je zou zeggen dat het ene niet zonder het andere kan.

Neem nu een simpel voorbeeld: wanneer je je verdrietig voelt, voel je je lichamelijk ook vaak niet lekker. Dan heb je misschien buikpijn, of last van druk op je borst. Het liefst wil je in bed liggen en slapen om je verdriet even te vergeten. Maar wanneer je je gelukkig voelt, ben je opgewekt en kun je de hele wereld aan. De energie stroomt door je lijf.

Een beetje kort door de bocht gesteld, is het verschil tussen de twee de veerkracht van je hormoonstelsel. Zie het zo: Wanneer je je ongelukkig voelt, ervaar je stress en maakt je lichaam bepaalde stoffen aan die als het ware een kettingreactie teweeg brengen waardoor je je nog ellendiger voelt.

Daarom is het zo belangrijk om iets aan beweging te doen wanneer je je niet happy voelt. Door te bewegen komen er goede stofjes vrij in je hersenen en lichaam, die er voor zorgen dat je je beter voelt. Door regelmatig aan beweging te doen, ga je dat opbouwen en kun je er weer tegenaan.

Hoe kom je in beweging en hoe ga je starten?

KOM IN GOEDE CONDITITIE MET PERSONAL TRAINER DELFT

Een manier om er zeker te zijn van goede begeleiding, is het in de arm nemen van personal trainer Delft. Een personal trainer zal met jou doelen stellen en jou coachen opdat je die doelen haalt. Een goede personal trainer zal jou aangeven wanneer je te hard gaat, maar jou ook motiveren om méér uit jezelf te halen.

Een voorwaarde om succesvol je doelen te behalen, is om er daadwerkelijk achter te staan en bereid zijn om discipline te tonen. Elke dag weer.

Er zit dus niets anders op dan de uitdrukking: no pain, no gain in werking te stellen. Om je fitness doelen te behalen, kom in fitness bij First Class Fitness Club!