28 oktober 2021

kitesurf cursus Kijkduin

Ben je in de omgeving van Kijkduin woonachtig, of wil je graag op een van de beste locaties in Nederland leren kitesurfen? Dan is een kitesurf cursus Kijkduin waarschijnlijk een goede keus. Op deze locatie kun je namelijk leren kitesurfen in de bekende zandmotor. Deze locatie heeft veel verschillende stukken water die niet te diep zijn, en waar jij tot op knie hoogte in kan staan. Dit is een stuk veiliger, en zeker voor beginners is het aan te raden. Uiteraard zullen er ook instructeurs aanwezig zijn bij de kitesurf cursus Kijkduin die je helpen met het uitoefenen van de sport en uiteraard zullen zij je ook tips geven hoe je houding bijvoorbeeld beter kan. De zandmotor is een top locatie met veel ervaren instructeurs en daardoor zeker aan te raden.

Aanschaffen

Wil jij graag van start gaan met een kitesurf cursus Kijkduin en ben je na afloop erg enthousiast dat je graag je eigen kleding en wellicht ook je eigen kitesurf wilt aanschaffen? Dan kan dat zeker! Op de locatie bij kijkduin is er namelijk een grote shop aanwezig van verschillende merken zoals naish, reedin en pro limit. En wanneer jij na je kitesurf cursus Kijkduin besluit om iets aan te schaffen, zoals bijvoorbeeld kitegear, dan zal je ook nog eens 10% korting hierop ontvangen. Daarnaast is er ook een eigen beachclub bij deze kite board school waar je kunt genieten van een lekker gerecht zoals een lunch na afloop van je training.

Een goede opbouw in de trainingen

Belangrijk is het dat wanneer je wilt leren kitesurfen, dat er een goede opbouw zit in de trainingen zodat je stapsgewijs kunt leren kitesurfen. Bij kiteboardschool is dit er zeker en zullen zij ook met jou een planning maken. Zo wordt er natuurlijk eerst gekeken wat jouw niveau is en op basis hiervan wordt een planning gemaakt en wordt je ingedeeld bij de juiste groep met andere kitesurfers van jouw niveau.

Dit heb je misschien gemist