28 oktober 2021

Het Corona Virus houdt iedereen thuis

Bijna iedereen heeft het gezien, de toespraak van premier Rutte en daarna de toespraak van de koning. Iedereen werd eerst aangeraden en toen gedwongen om sociale contacten zo veel mogelijk te vermijden en om waar mogelijk thuis te blijven. Het publieke leven werd aan banden gelegd en bijvoorbeeld de horeca moest voor onbepaalde tijd sluiten. Het openbaar vervoer wordt gemeden en op straat loopt bijna niemand meer. Doorgaans drukke winkelstraten en centraal gelegen plekken liggen er nu verlaten bij. Festivals en feestjes worden afgelast en men mag niet eens meer bij hun zieke of oude opa of oma op bezoek in het verpleeg huis.

Nederland staat op en laat zich niet kisten

Hoe uitzichtloos deze situatie ook is, Nederland laat zich niet kisten. Sterker nog eens te meer laat het land zien hoe sterk het is en hoe eensgezind het kan zijn. Met steun aan de zorg en met mooie initiatieven voor de jeugd en ouderen. Nederland laat zien dat het eens land is waar je trots op mag zijn. Het laat zich niet klein slaan door dit virus.

Sportscholen en Sportverenigingen

Een andere branche die keihard getroffen is door de maatregelen rondom het Corona virus zijn sportscholen en verenigingen. Deze branches gaan hier enorm slim mee om en maken er het beste van door middel van het delen van thuis work-outs via social media. Een van die sportscholen die de Corona crisis omarmt en met creatieve en innovatieve online workouts te slim af is, is Switch the gym. Switch the gym is een jong en nieuw innovatief workout plan gebaseerd op technologie. De sportschool heeft vestigingen in Eindhoven, Veldhoven en sinds kort ook in Tilburg. Benieuwd naar de thuis work-outs die ze aanbieden? Zoek ze eens op op social media. Ze zijn actief op onder andere Facebook, Twitter en Instagram.

Dit heb je misschien gemist