28 oktober 2021
personal training Amsterdam

Gegarandeerd de beste personal training Amsterdam

Op zoek naar goede personal training waarbij doelen worden behaald en resultaten blijvend zijn? Met personal training Amsterdam behaal je snel en blijvend resultaat met het hoogste level van personal training. Iboya personal trainer Amsterdam leert je slim eten en je weerstand te verhogen zodat je maximaal af kunt vallen. Dat allemaal terwijl je zo nu en dan toch nog jouw favoriete snack kunt nuttigen.

Om jouw lichaam mooi gevormd, gezond maar vooral optimaal functionerend te krijgen is het van belang om de lichaamshouding te verbeteren. Dit geldt uiteraard niet alleen tijdens het sporten. Het is een voortdurende taak. Echter kun je met een gezonde leefstijl al grote stappen maken. Denk bijvoorbeeld aan gezondere eetpatronen en mindfulness trainingen.

personal training Amsterdam

De drie pilaren van Iboya Training

Bij de trainingen van Iboya worden drie individuele onderdelen aangepakt;

  • Effectief bewegen,
  • Pure voeding en
  • Mentale rust.

Met effectief bewegen wordt de focus gelegd op het aannemen van de juiste houding. Hier komen doordachte technieken functionele trainingen aan bod.

Daarnaast wordt gelet op de soort voeding die jij consumeert. Behalve effectief bewegen en mentale rust is het essentieel om de juiste natuurlijke voeding te nuttigen zodat jij een gezond, slank en fit lichaam ontwikkelt.

Als laatste geeft personal training Amsterdam veel aandacht aan mentale rust. Met veel stress wordt het zenuwstelsel overprikkeld en zo wordt een verhoogde hoeveelheid cortisol aangemaakt. Deze stof is een veelvoorkomende oorzaak van overgewicht, naast het feit dat de weerstand verslechterd. Het is dus overduidelijk dat mentale rust een cruciaal onderdeel van de trainingen is.

Dit heb je misschien gemist