28 november 2021

Fitness apparatuur leasen

Kleine, intieme fitnesscentra hebben vaak een band met hun klanten. De persoonlijkheden van de trainers en het personeel zijn misschien de reden waarom de klanten terugkomen, maar oefenmachines zijn vaak de manier waarop dergelijke plaatsen resultaten kunnen opleveren. Met name kleine bedrijven hebben misschien niet het geld of krediet dat nodig is om dure trainingsapparatuur aan te schaffen. In dergelijke gevallen is het leasen en financieren van fitnessapparatuur ideaal. Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen om fitness apparatuur te leasen.

Gemakkelijk upgradenFitness is gedeeltelijk een van de grootste groeisectoren omdat er een constante stroom van nieuwe fitnesstechnieken wordt bestudeerd en ontwikkeld. Een oefencentrum kan bijvoorbeeld een Pilates-specialist inhuren en heeft een aantal gespecialiseerde Pilates-hervormers nodig. Wanneer je fitness apparatuur leasen, kunt je nieuwe en opwindende lessen aanbieden zonder te wachten met het verkopen van oudere machines.

Fiscaal aftrekbaarEen van de duidelijkste voordelen van het fitness apparatuur leasen zijn de fiscale aftrekmogelijkheden van leasing. Aangezien geleasde uitrusting voor gewichtheffen, fietsen of hardlopen wordt beschouwd als een overheadkosten in plaats van als een actief, is het fiscaal aftrekbaar. Je dient met uw accountant te spreken over uw specifieke belastingsituatie.

BetaalbaarheidHet leasen van fitnessapparatuur kost aanzienlijk minder geld dan de aanschaf ervan. Niet alleen zijn de initiële kosten lager, maar fitnessbedrijven hoeven zich geen zorgen te maken over vervanging wanneer deze beschadigd is, noch hoeven ze zich zorgen te maken over de verkoop van apparaten die verouderd zijn. Afhankelijk van de leaseovereenkomst zorgt de leverancier voor vervangingen, ook na storingen door slijtage.

Concurrerend blijvenHet behouden van een positie in de zakenwereld betekent vaak dat je risico’s moet nemen met beschikbaar kapitaal of door activa te liquideren. Een van de minst risicovolle stappen die een klein fitnessbedrijf kan ondernemen, is apparatuur die het al bezit, verkopen en omzetten in bruikbare fondsen, en vervolgens nieuwere en betere machines leasen. Deze oplossing biedt het bedrijf extra kapitaal om uit te breiden en biedt ook de nieuwste en beste tools van het vak.

Leasing van fitnessapparatuur legt geen beslag op uw kapitaalHet kopen van apparatuur voor uw fitnesscentrum vereist een enorme vooruitbetaling. Het heeft geen zin om uw beperkte kapitaal vast te leggen bij een dergelijke aankoop als het mogelijk is om de nieuwste en beste fitnessapparaten te leasen. Bovendien zullen de meeste leveranciers een vervanging aanbieden als de gehuurde machine defect raakt.