28 oktober 2021
Trampolines

Een vast onderdeel van de tuin

Weet je zeker waar de trampolines moet komen te staan, en wil je dat deze onderdeel wordt van je tuin? Dan is een model wat je in kunt graven geschikt voor je tuin, door deze trampolines te kiezen ben je altijd verzekerd van springplezier. Omdat het doek gelijk is met het gras, heb je nog steeds een zeer strakke tuin. Voordeel hierbij is ook dat je er nooit overheen kunt struikelen, geen heen en weer tillen meer maar lekker direct springen en genieten. 

Gedeeltelijk in de grond

Ben je er wel zeker van waar je trampoline moet komen te staan, maar hoeft deze niet perse helemaal ingegraven te worden? Kijk dan eens naar Inground trampolines, deze modellen worden gedeeltelijk in de grond verwerkt, ongeveer twintig cm zal boven de grond zichtbaar blijven. Op deze manier heb je toch een gedeelte weggewerkt en de trampoline mag zeker gezien worden. Afhankelijk van je tuin kun je een goede keuze maken welke soort bij je past.

Trampolines

Kies het model wat bij je past

In de webshop heb je veel verschillende soorten trampolines, het is van het grootste belang dat je kiest voor het model wat bij je past. Spring je voor de fun, dan is het niet nodig om een exemplaar te kiezen wat geschikt is voor professionele sporters. Andersom is ook het geval, je kunt in de webshop met de keuzehulp precies uitzoeken welk soort voor jou is geschikt. Je hebt dan optimaal genot van de gekozen trampoline.

Dit heb je misschien gemist