28 oktober 2021
Logo 30PT

Een ems training Arnhem vindt u bij 30PT Peer Pulles

U bent op zoek naar een ems training Arnhem omdat u graag snel, maar effectief wilt trainen? Dan bent u bij 30PT Peer Pulles op het juiste adres. 30PT Peer Pulles is namelijk een personal trainer die al jarenlang trainingen gegeven met gebruik van een ems systeem. Dit doen ze namelijk omdat 30PT Peer Pulles wilt dat iedereen toch kan sporten, al heb je weinig tijd. Voor degene die niet weten wat een ems training is. Ems trainingen zijn fitnesstrainingen die maximaal een half uur duren en hetzelfde resultaat geven als drie uur in de sportschool zitten, en dit komt dan door het ems (Electro Musculaire Stimulatie) systeem.

Social media afbeelding 30pt niet fit

Mijn ervaring met 30PT Peer Pulles

Mijn ervaring met 30PT Peer Pulles is zeer goed en ik heb genoten van de diensten die ze hebben geleverd. Zo heb ik altijd weinig tijd in ene week, maar wil ik toch graag sporten omdat mijn fysieke staat niet zo heel goed is. Toen heb ik de tip gekregen om voor een sportschool te zoeken die ems trainingen gaf. Zo zat er gelukkig een in de buurt, een sportschool genaamt 30PT Peer Pulles. Dit bedrijf had een overzichtelijke site waarop ik makkelijk kon zien wat ik kon verwachten en wat ems nou eigenlijk inhield. Dus ik heb contact opgenomen en zo heb ik mezelf meteen in kunnen schrijven voor een paar lessen. Deze lessen hebben een goed effect gehad op mijn fysieke staat en ik heb echt veel vooruitgang geboekt in een korte tijd.

Dit heb je misschien gemist