28 oktober 2021
personal trainer Zaandam

De beste personal trainer Zaandam

Ben je op zoek aan een goede personal trainer Zaandam omdat je graag wilt gaan werken aan jouw lichaam? Dan ben je bij StoneheartFitness aan het juiste adres voor het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen.  

Begeleiding om gemotiveerd te blijven 

De meeste mensen die hebben besloten om te gaan sporten haken een aantal al weken na het afsluiten van een abonnement af omdat zij niet meer gemotiveerd zijn om door te gaan. De personal trainer van StoneheartFitness is zeer ervaren en heeft erg veel kennis op het gebied van het menselijk lichaam, fitness en voeding. De personal trainer Zaandam is tevens ook  een gediplomeerd fysio-mensendieck therapeut. Zo zul je tijdens de intensieve trainingen altijd in de juiste houding zitten waardoor blessures voorkomen zullen worden. Tijdens de training zul je worden gepushed om alles uit jezelf te halen wat voor een beginnende sporter in het begin zeer pittig kan zijn. Er zullen kleine doelstellingen worden gezet om zo gemotiveerd te bieden om door te gaan met de trainingen. 

personal trainer Zaandam

Een voedingsschema dat is gebaseerd op de voeding is jij lekker vindt

Voordat je zult gaan beginnen met de intensieve trainingen zal er eerst een intake gesprek plaatsvinden met de personal trainer. Tijdens dit gesprek zal er uitgebreid worden gepraat over jouw persoonlijke doelstellingen die je wilt aan ballen en over jouw huidige voedingspatroon. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk erg belangrijk voor het behalen van de gewenste resultaten. De personal trainer Zaandam zal na het gesprek een voedingsschema op maat maken zodat jij op een verantwoordelijke en lekkere manier zelf aan werken aan een verbeterde versie van jezelf. 

Dit heb je misschien gemist