28 oktober 2021
Jeu de boules

De beste jeu de boules ballen vind je bij https://jeudebouleswinkel.nl/

Hou je ervan om Jeu de boules spelen met familie of vrienden? Dan ben je voor de beste speelballen bij https://jeudebouleswinkel.nl/ aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft namelijk erg veel ervaring en kennis op het gebied van jeu de boulen. 

De geschiedenis van jeu de boules

jeu de boules is een echte Griekse sport. Ieder jaar gaan vele Nederlanders echter naar frankrijk om mee te doen aan de wedstrijden. In de tijd van de grieken werd het niet gezien als een ontspannend spel maar meer gezien als kogelstoten. Het werd gespeeld als een krachtspel/ Het waren de romeinen die van het krachtspel een behendigheidsspel maakten.Tegenwoordig wordt er nog steeds op de Romeinse manier jeu de boules gespeeld. In de loop van de jaren werd het spel in deze landen minder populair en waaide de populariteit over naar Frankrijk.

De obut jeu de boules ballen 

Een van de beste merken voor het spel zijn Obut ballen. Dit is een merk dat is begonnen in FRankrijk. Dit merk is in opzichte van https://jeudebouleswinkel.nl/ de beste merk ballen die er momenteel op de markt zijn. het merk heeft grofweg 80% van het gehele spel balen op de markt in handen. De ballen worden ook door de beste spelers op de grootste toernooien gebruikt. Tevens worden de ballen van dit merk zijn in Frankrijk ook erg hoog aangeschreven en dit zegt natuurlijk wat!. Neme voor meer inforamteo over spelregels en het spelletje zelf even een kijkje op https://jeudebouleswinkel.nl/.

Dit heb je misschien gemist