28 oktober 2021
Gezondheid

Crossgym

Nu kan je bij Fit For Life Sports crossgym doen. Fit For Life Sports biedt jou de ideale omgeving om te werken aan een krachtig en energiek lichaam. door drie geweldige producten, HIIT30, crossgym en crossboxing. Hierdoor is het een gevarieerde sportschool waar je altijd terecht kan. HIIT30 is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar resultaatgerichte training in een groepsverband. Crossgym is de nieuwste trend in de fitnesswereld. Het is de meest effectieve en efficiënte vorm van training. En crossboxing, dat bestaat uit samengestelde trainingen die het beste uit de bokswereld combineren met functionele conditie en krachttrainingen. Je kan nu op de website informatie vinden over het inschrijven en een abonnement afsluiten. Als je op de website naar crossgym gaat kan je het gemakkelijk vinden. Hierbij kan je ook gemakkelijk vinden wat crossgym is. 

Wat is crossgym dan eigenlijk?

Sport

 

Crossgym is de nieuwste trend in de fitnesswereld. Crossgym wordt steeds populairder in de sportwereld. Het is een trainingsmethode van fitness die gewichtheffen, gymnastiek en atletiek in een trainingsvorm combineert. Tijdens de training doe je functionele bewegingen dit gaat vaak op een andere manier en op een hoog tempo. Elke dag is er dus een andere workout geprogrammeerd. Zo is het dus de ‘workout of the day’. Op de website kan je veel informatie vinden over crossgym, maar ook over de andere dingen die Fit For Life Sports biedt. 

Ik doe crossgym!

Sportschool

Ik wilde voor deze zomer mijn lichaam iets ‘mooier’ maken. Zelf was ik niet tevreden met hoe ik er nu uitzag. Ik koos ervoor om crossgym te doen omdat het effectief en efficiënt is. Eerst heb ik een proefles aangevraagd, daarna heb ik een vast abonnement genomen op de sportschool. Crossgym hielp voor mij heel erg en ik ben erg blij dat ik het heb gedaan. Nu kan ik deze zomer zelfverzekerd langs het zwembad liggen.

Dit heb je misschien gemist