Personal trainer Den Bosch

Zoek je een personal trainer in Den Bosch? Het liefst train je in een uniek trainingscenter onder begeleiding van goede personal trainers om zo je doel te behalen. Het maakt niet uit wat je doel ook is maar zij helpen je om te zorgen dat je op de juiste manier traint in een goede omgeving met de nieuwste materialen waarbij beleving, aandacht en uitdaging centraal staan. Samen ga je voor een goede balans tussen voeding, training en rust zorgen:

 • Ervaren personal trainers
 • Unieke training stations
 • Je plant zelf de training waarbij je keuze hebt uit 50 moment per week
 • Download de Trainstation app
 • Goed bereikbaar en gratis parkeren
Gewichten

Trainstation 073 personal trainer Den Bosch

 • Maak sporten weer leuk door funstation. Dit station zorgt ervoor dat je niet ‘’moet’’ trainen maar er juist zin in krijgt. In het funstation heb je balsporten, calisthenics (trainen op lichaamsgewicht), body & mind en sport & spel.
 • Power station is het station waar jij je records gaat breken. Deze trainingsruimte is ingericht om verschillende krachtsporten te beoefenen zoals, krachttraining, crosstraining, BBB (buik, billen, benen) en cardio.
 • Het boxing station laat je kennis maken met veel varianten vecht- en verdedigingssporten zoals, boksen & kickboksen, weerbaarheidstraining, zelfverdediging en martial arts.

Werkwijze

In de Trainstation app kun je je eigen training kiezen en daar schrijf je je dan voor in. Elke training start op een vaste tijd, deze zijn ook zichtbaar in de app. Personal training stem je natuurlijk af met je personal trainer.

Trainingen:

 • Powerstation workout, max. 10 personen
 • Funstation workout, max. 10 personen
 • Boxingstation workout, max. 10 personen
 • Personal training, 1 op 1
 • Vrij trainen met personal trainer, max. 12 personen
 • Vrij trainen, je bepaalt zelf in welke stations

Wil je meer weten over personal trainer Den Bosch? Kijk dan op de website en neem contact op!

Sportschool

Crossgym

Nu kan je bij Fit For Life Sports crossgym doen. Fit For Life Sports biedt jou de ideale omgeving om te werken aan een krachtig en energiek lichaam. door drie geweldige producten, HIIT30, crossgym en crossboxing. Hierdoor is het een gevarieerde sportschool waar je altijd terecht kan. HIIT30 is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar resultaatgerichte training in een groepsverband. Crossgym is de nieuwste trend in de fitnesswereld. Het is de meest effectieve en efficiënte vorm van training. En crossboxing, dat bestaat uit samengestelde trainingen die het beste uit de bokswereld combineren met functionele conditie en krachttrainingen. Je kan nu op de website informatie vinden over het inschrijven en een abonnement afsluiten. Als je op de website naar crossgym gaat kan je het gemakkelijk vinden. Hierbij kan je ook gemakkelijk vinden wat crossgym is. 

Wat is crossgym dan eigenlijk?

Sport

 

Crossgym is de nieuwste trend in de fitnesswereld. Crossgym wordt steeds populairder in de sportwereld. Het is een trainingsmethode van fitness die gewichtheffen, gymnastiek en atletiek in een trainingsvorm combineert. Tijdens de training doe je functionele bewegingen dit gaat vaak op een andere manier en op een hoog tempo. Elke dag is er dus een andere workout geprogrammeerd. Zo is het dus de ‘workout of the day’. Op de website kan je veel informatie vinden over crossgym, maar ook over de andere dingen die Fit For Life Sports biedt. 

Ik doe crossgym!

Sportschool

Ik wilde voor deze zomer mijn lichaam iets ‘mooier’ maken. Zelf was ik niet tevreden met hoe ik er nu uitzag. Ik koos ervoor om crossgym te doen omdat het effectief en efficiënt is. Eerst heb ik een proefles aangevraagd, daarna heb ik een vast abonnement genomen op de sportschool. Crossgym hielp voor mij heel erg en ik ben erg blij dat ik het heb gedaan. Nu kan ik deze zomer zelfverzekerd langs het zwembad liggen.

Afvallen nijmegen

Wil jij graag afvallen nijmegen, Target Personal Trainers kan je daarbij helpen. ze weten dat afvallen niet altijd even makkelijk is en willen hier graag een handje bij helpen. Alle coaches zijn professioneel opgeleid dus ze weten goed wat ze moeten doen.

Personal training

Afvallen nijmegen met Target Personal Trainers

Als jij dus een goede en fijne plek zoekt om te afvallen nijmegen kun je bij Target Personal Trainer altijd terecht. Ze weten wat de klanten willen en zorgen dat ze al deze punten goed verzorgen. Ze willen dat iedereen op een fijne plek aan zichzelf kan werken en dat ze zich op deze plek ook daadwerkelijk fijn voelen. Als jij dus meer wil afvallen of meer spiermassa wil opbouwen kan je dat allemaal doen bij Target Personal Trainer. Bij Target personal training vinden ze het belangrijk dat je je goed voelt als je aan het sporten bent. Ze hebben in hun trainingscentrum dan ook een omgeving gemaakt waar het voelt alsof je thuis bent. In een fijne omgeving sporten is fijner en werkt beter dan sporten in een omgeving waar je je helemaal niet fijn voelt. Het kiezen voor personal trainer nijmegen van Target personal training is dan ook voor iedereen een goed idee. Door de professioneel opgeleide coaches kunnen ze je er super goed helpen en kan jij er helemaal voor gaan. Als je je gaat aanmelden bij Target Personal Training ga je samen met een coach je doel in kaart brengen zodat je allebei precies weet waar je voor werkt.

Sport

Meer weten?

Als je meer wil weten over gewicht verliezen bij het trainingscentrum of over Target personal training dan kan je kijken op de website. Hier vind je de nodige informatie. Als het antwoord hiervan niet op de website staat kan je altijd nog bellen naar 06 415 898 38.