Dragen shakes bij aan een gezonde levensstijl?

Veel mensen willen een doel bereiken door middel van shakes. Ze willen er spiermassa mee opbouwen of er een strak lijf door krijgen. De valkuil zit hem in dat mensen zichzelf verliezen in het middeltje. Heiligt het doel de middelen? Word je op een gezonde manier fit? Bereik je wat je wilt bereiken op een gezonde manier? Shakes kunnen je helpen je doelen te verwezenlijken. Maar pas op, je dagelijkse voeding moet gebaseerd zijn op voeding. Shakes kun je gebruiken om je dagelijkse voeding mee aan te vullen. In dit artikel ga ik in op enkele shakes en hoe je deze het beste kunt opnemen in je dagelijkse voedingspatroon.

De eiwitshake

Deze shake wordt veel gebruikt door krachtsporters. Krachtsporters hebben meer eiwitten nodig om hun spieren te laten herstellen. Tijdens het sporten breng je als het ware minuscule scheurtjes toe aan de spieren. Met voeding en rust kun je dit weer optimaal herstellen. Eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam. Genoeg eiwitten en een (licht) calorieoverschot zorgen ervoor dat je de mogelijkheid om de aangetaste spieren optimaal te laten herstellen. Doe je dit over een langere periode? Dan zul je resultaat zien! 

Shakes kunnen je helpen om gemakkelijk je dagelijkse eiwitten te halen. Naast shakes kun je in vlees, zuivel, noten en verschillende groenten ook kwalitatief goede eiwitten vinden. Het is belangrijk om je eiwitten uit verschillende bronnen te halen.

Gebalanceerde shake

Op zoek naar een shake die niet alleen uit eiwitten bestaat? De herbalife shake van Bodyupgrading is een uitgebalanceerde shake met de benodigde voedingsstoffen die gelijk staat aan bijvoorbeeld een gebalanceerde lunch.

Afslank shakes

Veel (online) bedrijven verkopen ‘fatburners’ of ‘afslankshakes’. Ze beloven dat het metabolisme verhoogt, wordt door plantaardige extracten, door cafeïne of door andere stoffen. Staar je hier echter niet blind op, zonder een calorietekort is het in principe niet mogelijk om af te vallen. Deze supplementen kunnen helpen, maar zijn niet leidend. Gebruik deze producten dus eventueel als toevoeging, maar niet als een heilig middel.

Weight Gainers

In de fitnessindustrie wordt ook veel gerept over weight gainers. Hier zou je gemakkelijk mee in massa kunnen aankomen. Hard sporten en gemakkelijk veel calorieën binnen krijgen. Vergeet echter niet dat je lichaam een deel gebruikt om spiermassa aan te maken en dat onvermijdelijk een deel in je vetopslag belandt. Aan te raden valt om voor een langere tijd een klein calorieoverschot van 300 calorieën te hanteren.

Optimaal gebruik van je body

Ieder heeft zo zijn manier om lekker in zijn vel te zitten. Veel mensen houden ervan om bezig te zijn, de ander zit graag de hele dag op zijn kamer en andere mensen sporten graag. Sporten kan je doen op ontelbare manieren. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende sporten die je kan uitoefenen, maar er zijn ook ontzettend veel andere manieren. Denk maar aan een sportschool, buiten joggen, buiten fitnessen. Het ligt eraan of je meer een cardio-type bent of een kracht-type. Dit kan je nu allemaal zelf ontdekken bij Sportschool Doetinchem.

Deze sportschool heeft diverse faciliteiten. Het beschikt namelijk over vier zalen.

 1. Fitness/cardio zaal
 2. Groepsles zaal
 3. Spinning zaal
 4. Megawalk zaal

Per zaal worden er dan ook verschillende dingen aangeboden. Je hebt diverse groepslessen, zoals pilates, spinning en body pump. In de buurt zijn er ook personal trainer Nijmegen die je hierbij kunnen begeleiden. Op de website is precies te zien wat ze allemaal aanbieden in Sportschool De Huet. Hier kan je ook meteen online de roosters bekijken van de groepslessen. Je kan dus gerust een vriend meenemen als je het saai vindt om alleen te gaan.

Bij Sportspalace is het qua gebruik en betaling best wel makkelijk en overzichtelijk. Hier wordt gebruik gemaakt van een unieke all inclusive formule. Je kan dus voor een vast bedrag onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten die Sportspalace aanbiedt.

Je kan ook heerlijke relaxen na een harde training. Je kan even ontspannen in de sauna of onder de zonnebank gaan liggen. Dit kan dus allemaal kosteloos met een abonnementspas. Al klap op de vuurpijl is er ook nog een Turks stoombad aanwezig.

Ben je ook een fanatieke squasher? Dan is er eigenlijk geen betere sportschool dan Sportspalace. Sportspalace heeft namelijk drie squashbanen. Daarnaast zijn er ook andere sportschool beschikbaar om even een bezoekje te brengen.

Toename populariteit MMA

Het is voor een aantal mensen misschien een onbekende sport. Vele mensen vragen zich ook ongetwijfeld af wat het nou precies is. Maar MMA is één van de meest snelst groeiende sporten van dit moment. MMA staat voor Mixed Martial Arts. Deze sport is echte entertainment voor mannen, daarbij zullen ook vrouwen het ongetwijfeld leuk vinden. In de onder meer de Verenigde Staten en Japan is deze vechtsport niet meer weg te denken.

De topvechters uit deze vechtsport zijn ook niet meer weg te denken. Denk maar aan Connor Mcgregor. De eerste vechter die in de MMA in de UFC op twee verschillende gewichtsklasse wereldkampioen was. Dit was natuurlijk een geweldige prestatie op zich. Hierna werd zijn ego iets te groot en probeerde hij de ongeslagen Floyd Mayweather uit te dagen. Dit verloor hij, maar dit kreeg zoveel aandacht dat deze wedstrijd opliep tot in de honderden miljoenen.

De vechtsport bestaat niet heel lang, maar heeft in een korte periode een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Dit is voornamelijk gebeurd in de afgelopen jaren. MMA wordt gezien als een zeer gewelddadige sport waarin tegenstanders elkaar flink te lijf gaan zonder respect en regels, echter is dit natuurlijk niet waar. De naam Mixed Martial Arts is een sport dat ontstaan is uit het combineren van meerdere sporten. Deze sporten zijn onder andere: worstelen, kickboksen, judo, karate en jiu jitsu.

Zoals ik al zei zijn er degelijk wel regels in deze sport. Zo mag je geen enkele trap of stoot uitdelen richting het achterhoofd, de keel of ruggengraat. Verder gelden ook de normale vechtsportregels. Hierbij kan je denken aan: geen aanvallen onder de gordel,niet bijten en geen haren trekken.

Wil je meer echte mannen nieuws? Dan raad ik het aan om een kijkje te nemen op de website van MensGoodLife. Hier vindt je dat laatste en leukste nieuwtjes over diverse onderwerpen.

Skihelm met vizier enorm belangrijk

Wanneer je gaat skiën maakt het niet uit hoe goed je kan skiën, je moet een skihelm hebben met een goed vizier. Op het moment dat je dit niet hebt zul je zien dat je gemakkelijker kan vallen. Dit is iets wat elke skiër of snowboarder het liefst wilt voorkomen. Daarom is een skihelm met vizier dames belangrijk. Mede daardoor kun je er voor kiezen om een goede skihelm aan te schaffen. Dit kan bij veel verschillende skiwinkels, echter is het belangrijk dat je een goede skihelm aanschaft. Daardoor zul je dus wel bij de juiste skiwinkel langs moeten gaan. Er zijn veel verschillende boekwinkels, mede daardoor kan het een goed idee zijn om verschillende boekwinkels met elkaar te gaan vergelijken.

Waar koop je de juiste skihelm?

Zoals eerder vermeld in dit artikel zijn er veel verschillende plekken om een skihelm aan te schaffen. Echter is en blijft het belangrijk dat je de juiste skihelm aanschaft. Mede daardoor kan het een goed idee zijn om een skihelm aan te gaan schaffen via topsnowshop. Hier zul je veel keuze hebben uit uitmuntende skihelmen, ook zul je goede prijzen hebben. Dit zal dan ook een uitstekende plek zijn voor de juiste skihelm.

Personal trainer Den Bosch

Zoek je een personal trainer in Den Bosch? Het liefst train je in een uniek trainingscenter onder begeleiding van goede personal trainers om zo je doel te behalen. Het maakt niet uit wat je doel ook is maar zij helpen je om te zorgen dat je op de juiste manier traint in een goede omgeving met de nieuwste materialen waarbij beleving, aandacht en uitdaging centraal staan. Samen ga je voor een goede balans tussen voeding, training en rust zorgen:

 • Ervaren personal trainers
 • Unieke training stations
 • Je plant zelf de training waarbij je keuze hebt uit 50 moment per week
 • Download de Trainstation app
 • Goed bereikbaar en gratis parkeren
Gewichten

Trainstation 073 personal trainer Den Bosch

 • Maak sporten weer leuk door funstation. Dit station zorgt ervoor dat je niet ‘’moet’’ trainen maar er juist zin in krijgt. In het funstation heb je balsporten, calisthenics (trainen op lichaamsgewicht), body & mind en sport & spel.
 • Power station is het station waar jij je records gaat breken. Deze trainingsruimte is ingericht om verschillende krachtsporten te beoefenen zoals, krachttraining, crosstraining, BBB (buik, billen, benen) en cardio.
 • Het boxing station laat je kennis maken met veel varianten vecht- en verdedigingssporten zoals, boksen & kickboksen, weerbaarheidstraining, zelfverdediging en martial arts.

Werkwijze

In de Trainstation app kun je je eigen training kiezen en daar schrijf je je dan voor in. Elke training start op een vaste tijd, deze zijn ook zichtbaar in de app. Personal training stem je natuurlijk af met je personal trainer.

Trainingen:

 • Powerstation workout, max. 10 personen
 • Funstation workout, max. 10 personen
 • Boxingstation workout, max. 10 personen
 • Personal training, 1 op 1
 • Vrij trainen met personal trainer, max. 12 personen
 • Vrij trainen, je bepaalt zelf in welke stations

Wil je meer weten over personal trainer Den Bosch? Kijk dan op de website en neem contact op!

Sportschool

Crossgym

Nu kan je bij Fit For Life Sports crossgym doen. Fit For Life Sports biedt jou de ideale omgeving om te werken aan een krachtig en energiek lichaam. door drie geweldige producten, HIIT30, crossgym en crossboxing. Hierdoor is het een gevarieerde sportschool waar je altijd terecht kan. HIIT30 is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar resultaatgerichte training in een groepsverband. Crossgym is de nieuwste trend in de fitnesswereld. Het is de meest effectieve en efficiënte vorm van training. En crossboxing, dat bestaat uit samengestelde trainingen die het beste uit de bokswereld combineren met functionele conditie en krachttrainingen. Je kan nu op de website informatie vinden over het inschrijven en een abonnement afsluiten. Als je op de website naar crossgym gaat kan je het gemakkelijk vinden. Hierbij kan je ook gemakkelijk vinden wat crossgym is. 

Wat is crossgym dan eigenlijk?

Sport

 

Crossgym is de nieuwste trend in de fitnesswereld. Crossgym wordt steeds populairder in de sportwereld. Het is een trainingsmethode van fitness die gewichtheffen, gymnastiek en atletiek in een trainingsvorm combineert. Tijdens de training doe je functionele bewegingen dit gaat vaak op een andere manier en op een hoog tempo. Elke dag is er dus een andere workout geprogrammeerd. Zo is het dus de ‘workout of the day’. Op de website kan je veel informatie vinden over crossgym, maar ook over de andere dingen die Fit For Life Sports biedt. 

Ik doe crossgym!

Sportschool

Ik wilde voor deze zomer mijn lichaam iets ‘mooier’ maken. Zelf was ik niet tevreden met hoe ik er nu uitzag. Ik koos ervoor om crossgym te doen omdat het effectief en efficiënt is. Eerst heb ik een proefles aangevraagd, daarna heb ik een vast abonnement genomen op de sportschool. Crossgym hielp voor mij heel erg en ik ben erg blij dat ik het heb gedaan. Nu kan ik deze zomer zelfverzekerd langs het zwembad liggen.

Afvallen nijmegen

Wil jij graag afvallen nijmegen, Target Personal Trainers kan je daarbij helpen. ze weten dat afvallen niet altijd even makkelijk is en willen hier graag een handje bij helpen. Alle coaches zijn professioneel opgeleid dus ze weten goed wat ze moeten doen.

Personal training

Afvallen nijmegen met Target Personal Trainers

Als jij dus een goede en fijne plek zoekt om te afvallen nijmegen kun je bij Target Personal Trainer altijd terecht. Ze weten wat de klanten willen en zorgen dat ze al deze punten goed verzorgen. Ze willen dat iedereen op een fijne plek aan zichzelf kan werken en dat ze zich op deze plek ook daadwerkelijk fijn voelen. Als jij dus meer wil afvallen of meer spiermassa wil opbouwen kan je dat allemaal doen bij Target Personal Trainer. Bij Target personal training vinden ze het belangrijk dat je je goed voelt als je aan het sporten bent. Ze hebben in hun trainingscentrum dan ook een omgeving gemaakt waar het voelt alsof je thuis bent. In een fijne omgeving sporten is fijner en werkt beter dan sporten in een omgeving waar je je helemaal niet fijn voelt. Het kiezen voor personal trainer nijmegen van Target personal training is dan ook voor iedereen een goed idee. Door de professioneel opgeleide coaches kunnen ze je er super goed helpen en kan jij er helemaal voor gaan. Als je je gaat aanmelden bij Target Personal Training ga je samen met een coach je doel in kaart brengen zodat je allebei precies weet waar je voor werkt.

Sport

Meer weten?

Als je meer wil weten over gewicht verliezen bij het trainingscentrum of over Target personal training dan kan je kijken op de website. Hier vind je de nodige informatie. Als het antwoord hiervan niet op de website staat kan je altijd nog bellen naar 06 415 898 38.

Fitness goedkoop

Fitness is de laatste jaren erg populair geworden. Je ziet veel jongens en meiden die veel waarde hechten aan een gespierd en krachtig lijf. Ook is het op social media erg populair. Instagram staat vol van fitnessmodellen welke pronken met hun lichamen. De meeste fitnessen gewoon in sportscholen. Een sportschool is ideaal omdat deze vaak open is en je zelf kunt bepalen wanneer je wilt gaan. Dit zorgt ervoor dat je niet flexibel hoeft te zijn zoals met bijvoorbeeld voetbal. Het is fijn dat je zelf kunt bepalen wanneer je wilt gaan. Fitnessen kan je samen met vrienden, vriendinnen en familie doen. Voor veel mensen maakt dit fitnessen zo leuk. Eigenlijk heeft fitnessen alleen maar voordelen. Het enige nadeel is dat het geld kost.

Fitnessen hoeft niet duur te zijn

Fitnessen hoeft helemaal niet duur te zijn in vergelijking met andere sporten. In sommige sportscholen kun je al voor 16 euro per maand onbeperkt sporten! Dus fitness goedkoop! Ga opzoek naar een sportschool en vraag naar de prijzen. Wil je ook gebruik maken van andere faciliteiten dan kan dit ook. Als je zelf al regelmatig naar de zonnebank gaat kun je naar een sportschool gaan waar je ook naar de zonnebank kunt gaan. In verhouding is dit dan weer goedkoper.