28 november 2021

Besparen op verlichting (voor bedrijven)

Wanneer je wilt besparen op verlichting is het verstandig hier eens goed in te duiken. Je kan namelijk honderden euro’s besparen wanneer je overstapt op andere verlichting. Maar waar moet je rekening mee houden en voor wat voor soort bedrijven is dit interessant? We vertellen je er graag meer over in dit artikel. Lees dus gerust even verder als je meer wilt weten over besparingen op het gebied van verlichting.

Kantoor

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe kantoorverlichting dan kunnen we je led kantoorverlichting aanraden. Dankzij LED verlichting kan je ieder jaar flink besparen op de energiekosten van jouw bedrijf. Zeker wanneer je te maken hebt met een groot pand met bijvoorbeeld ook een magazijn en showroom kan je deze zaken met elkaar combineren. Wanneer je hier serieus eens naar gaat kijken zal je zien dat er veel oplossingen zijn op het gebied van kantoorverlichting. Zo ook voor werknemers die heel de dag achter de computer werken.

Sportvelden

Als iets energievreters zijn dan zijn dat wel de lichten bij een sportveld. Daarom is sportveldverlichting led in zekere mate steeds populairder geworden. Iedere keer wanneer die lichtmasten weer aan moeten kost het een behoorlijke tijd voor ze echt goed aanstaan en blijven ze tot vaak in de late uren branden. Zeker met sportveldverlichting kan je misschien wel tot duizenden euro’s per jaar besparen. Iets wat je als sportvereniging niet in de koude kleren zal zitten.

Besparen

Op het moment dat je te maken hebt met verlichting voor jouw bedrijf of vereniging is het een tip om eens goed te verdiepen in de mogelijkheden. Laat je gerust ook eens adviseren door licht experts om tot de beste oplossing te komen op het gebied van licht binnen jouw bedrijf. Wacht niet te lang want de euro’s vliegen je portemonnee uit!