28 november 2021
personal training Rotterdam

2 reden voor personal training Rotterdam

Er is personal training Rotterdam voor als je niet zelfstandig kunt trainen. Waarom zou je moeten kiezen voor een personal training? Er zijn meerdere antwoorden op die vraag, maar ik ga je 2 voordelen geven van personal training. 

Een goede personal trainer heeft kennis en ervaring

iedereen kan zich tegenwoordig personal trainer noemen het is aan jou om de goede te vinden. Het geven van personal training is geen beschermd beroep, zoals fysiotherapie of lesgeven. Doordat iedereen zichzelf personal trainer kan noemen wordt het lastiger om te gaan onderscheiden tussen een goede en slechte personal trainer. Aan de andere kant goede trainers blijven groeien en slechte trainers niet. Als je een personal trainer wilt nemen bijvoorbeeld een personal training Rotterdam dan is het belangrijk dat je kijkt of ze gecertificeerd zijn. Op deze manier weet je zeker dat hij of zij weet wat je doet en waarom. 

personal training Rotterdam

Het lukt je zelf niet

Het kan zijn dat het je zelf gewoon niet lukt om je doelen te behalen. Dit kan zijn omdat je geen motivatie hebt of dat je niet de juiste oefeningen doet. Het is dan fijn om een personal training te volgen, want op deze manier blijf je gemotiveerd en weet je zeker dat je de juiste oefeningen doet. Verder kan een personal training ook veel gezelliger zijn voor mensen, want je zit dan niet helemaal alleen te sporten. Een personal training zorgt er ook voor dat je oefeningen niet verkeerd uitvoert en zo geen klachten krijgt.